Ingezonden persbericht


Nieuwe brochure NATM, belangenvereniging zakelijk reizend Nederland

PERSBERICHT

belangenvereniging voor zakelijk reizend nederland zoekt potentiËle leden

nieuwe brochure voor nederlandse associatie
voor travel managers (natm)

Amsterdam, 14 april 2004... NATM, dé belangenvereniging voor zakelijk reizend Nederland, heeft een brochure uitgebracht om potentiële nieuwe leden te informeren en te interesseren in een Direct of Allied Membership. Een Direct Membership is het lidmaatschap voor personen die binnen de onderneming verantwoordelijk zijn voor de inkoop en het management van zakenreizen. Het Allied Membership is voor vertegenwoordigers uit alle branches van de reisindustrie, zoals zakenreisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, autoverhuurbedrijven en creditcard- en verzekeringsmaatschappijen.

Doelstellingen NATM
NATM is dé organisatie voor managers in het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor de zakelijke reizen binnen de onderneming. Voordeel van het lidmaatschap is dat leden voortdurend op de hoogte worden gehouden van actuele ontwikkelingen in de reiswereld. Daarnaast wisselen zij ook onderling informatie en knowhow uit. Het doel van de NATM is het behartigen van de belangen van de aangesloten bedrijven en daarnaast het overdragen van kennis en ervaring in de reisindustrie. Zo worden er bijvoorbeeld bijeenkomsten, lezingen, presentaties en studiereizen georganiseerd. Dit alles dient om de travel manager in staat te stellen binnen het vakgebied efficiency en kostenbeheersing te bewerkstelligen. Zie voor meer informatie www.natm.nl.

EBTA
NATM is aangesloten bij de European Business Travel Association (EBTA). Dit is het overkoepelende orgaan en de enige internationale reisorganisatie waar meer dan 4.000 managers van over de hele wereld lid van zijn. Hierdoor is het voor de NATM-leden heel eenvoudig om in contact te komen met vakgenoten op nationaal en internationaal niveau. "Je kunt ons zien als een kritisch bolwerk dat de ontwikkelingen binnen de reisindustrie nauwlettend volgt, waardoor een wereldwijde reisdekking is gegarandeerd," aldus Herman Huijer, vice-voorzitter van de NATM.

De Nederlandse Associatie voor Travel Managers (NATM) is dé belangenvereniging van managers in het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor de zakelijke reizen binnen de onderneming. Opgericht in 1972 vormt zij al meer dan 30 jaar een platform waarin travel managers hun specialistische kennis kunnen uitwisselen met collega's in andere bedrijven. Inmiddels is de NATM uitgegroeid tot een breed georiënteerde associatie van ruim 100 leden en vormt zij in Nederland het belangrijkste netwerk op het gebied van zakelijk reizen.



Ingezonden persbericht