Modint


SUCCESVOL ZAKENDOEN IN DUITSLAND
Zakendoen in Duitsland was het thema van het exportseminar dat op 2 april in het Duitse Kleve heeft plaatsgevonden. Hier ontmoetten ondernemers elkaar en werden zij middels lezingen door praktijkdeskundigen van interessante informatie voorzien. Organisatoren MODINT en Advocatenkantoor Strick kijken tevreden terug! De opkomst van het seminar, voor en door ondernemers, is zeer goed te noemen. Voor meer dan 50 deelnemers, bleek het seminar een perfecte manier om op eenvoudige wijze informatie te vergaren. Ook uit de reacties achteraf bleek dat er zeker behoefte was en is aan (export)informatie over de Duitse markt.
Duitsland is een zeer belangrijke exportmarkt voor ons, maar de laatste jaren is het op de Duitse markt zwaar weer geweest. Op dit moment lijkt de markt zich weer te herstellen. Reden om ondernemers te informeren over de mogelijkheden. Tijdens lezingen door sprekers uit zowel Nederland als Duitsland werd de Duitse markt en de manieren van zakendoen inzichtelijk gemaakt.

Naast deze informatieve lezingen werd tijdens het seminar door de deelnemers ook uitgebreid gebruik gemaakt van het opdoen van nieuwe contacten met andere ondernemers. Zowel de organisatoren als deelnemers spreken van een geslaagde dag. Voor meer informatie over dit en volgende seminars, kunt u contact opnemen met Joris Völker, consultant Marketing en Sales van MODINT, telefoon 020-512 14 52.

Een volgend exportseminar, georganiseerd door MODINT en de EVD, zal 26 november plaatsvinden, waarbij aandacht wordt geschonken aan de Russische en Poolse markt.
13 april 2004