Politie Drenthe

woensdagmiddag

Emmen 14-04-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Onder invloed verkerende bestuurder aangehouden COEVORDEN Woensdagmorgen omstreeks 06.30 uur heeft de politie een 31-jarige man uit Coevorden aangehouden. De man reed onder invloed in zijn auto. Op de Drostenstraat werd hij gecontroleerd en na een blaasproef aan het bureau bleek hij 1,65 promille te hebben. Gezien het hoge promillage is zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal merrie en veulen
ZUIDLAREN Uit een paardentrailer aan de Marktstraat zijn vanmorgen in alle vroegte 2 paarden gestolen. De eigenaar, een 28-jarige inwoner van Leuth, parkeerde omstreeks 05.30 uur, zijn trailer aan de marktstraat. In de trailer stond een merrie en een veulen. Toen hij, na een kop koffie gedronken te hebben, terugkwam bij de trailer, waren beide paarden verdwenen. Een onderzoek in de omgeving had geen resultaat. De schade wordt geschat op meer dan 2000,- euro.

Winkeldief aangehouden
EMMEN - Woensdagmorgen is in een winkel aan de Alerderbrink een 46-jarige vrouw uit Emmen aangehouden. De vrouw werd betrapt bij het stelen van worst en koekjes, met een waarde van ruim 7,- euro. De vrouw is door het personeel aangehouden en overgedragen aan de politie. De vrouw is verhoord en heeft een boete opgelegd gekregen van 115,- euro.

Jongen van fiets getrapt
MEPPEL Woensdag 7 april jl., tussen 18.00 en 18.15 uur, is een 13-jarige jongen uit Meppel van zijn fiets getrapt. De jongen fietste langs de Gasgracht, in de richting van de wijk Oosterboer, toen hij plotseling een trap tegen de achterkant van zijn fiets kreeg. Hij kwam hierdoor ten val en sloeg tegen een paal. Hij heeft een nacht voor observatie in het ziekenhuis in Meppel moeten verblijven. Hij heeft er met een pijnlijk gedeelte in buik- en maagstreek aan over gehouden. De jongen kan weinig vertellen over zijn belager. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van dit voorval.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 16.30 uur. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156. info@politie-drenthe.nl