3 e persbericht van woensdag 14 april 2004

Eindhoven 14-04-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man met vuurwapen aangehouden

Woensdagmorgen om 10.00 uur is in een woning aan de Wenckenbachstraat een man van 50 uit Uden aangehouden. Hij had in de woning een vrouw met een mes bedreigd. De vrouw belde de politie. Toen agenten op zoek gingen naar het mes waarmee de vrouw bedreigd was vonden ze in de auto van de man een geladen pistool. Het wapen is in beslaggenomen en de man is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Fietsers op de bon in binnenstad

De politie heeft woensdag tussen 10.45 en 12.15 uur verkeerscontroles gehouden in de Eindhovense binnenstad. Er werd speciaal gelet op fietsers in het voetgangersgebied. Maar liefst 54 fietsers gingen op de bon, omdat ze in het voetgangersgebied fietsten. Twee bromfietsers werden ook bekeurd voor dat feit en één bromfietser bleek geen certificaat te hebben.

Eindhoven: Verkeerscontrole

De politie heeft woensdagmorgen tussen 7.45 en 8.45 uur op de kruising Europalaan en Veldmaarschalk Montgomerylaan een verkeerscontrole gehouden. Er zijn acht bestuurders bekeurd die door rood reden.

Eindhoven: Verkeersongeval

Een vrouw van 25 uit Veldhoven is woensdagmorgen rond 9.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nieuwe Sliffertsestraat. De vrouw bestuurde een motor. Ze wilde een auto inhalen maar op het moment dat ze vlakbij de auto was wilde die bestuurder ook een ander gaan inhalen. De vrouw moest sterk uitwijken en ze ging met de motor onderuit. De vrouw is met nog onbekend letsel overgebracht naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Eindhoven: Man met drugs aangehouden

Woensdag om 14.45 uur is op het Franz Leharplein een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd door agenten in burger gecontroleerd, omdat hij mogelijk betrokken was bij een drugsdeal. In zijn kleding vonden de agenten ruim vijf gram heroïne, een kleine hoeveelheid cocaïne en enkele tabletten (medicijen). De drugs zijn in beslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Auto gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Stationsstraat een witte Mercedes Benz bedrijfsbus met het kenteken 94-VX-GD gestolen.

Valkenswaard: Whirlpools gestolen

Bij een bedrijf aan De Vest in Valkenswaard zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee whirlpools gestolen. De daders wisten een poort te openen. Op het bedrijfsterrein werd een aanhangwagen gestolen, de twee whirlpools en een afdekplaat.

Best: Snelheidscontrole

De politie heeft woensdag tussen 8.50 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Sonseweg in Best. Er zijn 59 bestuurders bekeurd. De snelste reed 112 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.