Ingezonden persbericht


Margriet Luttikhuizen nieuwste aanwinst Lubbers & De Jong

Amsterdam, 14 April 2004 --- Lubbers & De Jong B.V., een communicatieadviesbureau met een naam op het gebied van persgerelateerde activiteiten, heeft Margriet Luttikhuizen (27) aangesteld als nieuw adviseur. Luttikhuizen is in deze functie in teamverband verantwoordelijk voor PR-activiteiten voor verschillende projecten en klanten.

Na haar propedeuse Engelse Taal en Cultuur studeerde Luttikhuizen Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met als studierichting Cultuur en Communicatie. Werkervaring deed zij onder andere op bij een uitgeverij van vakbladen. Ook werkte zij eerder als recruiter voor internationale contact centers. Margriet Luttikhuizen is vanaf 5 april 2004 werkzaam in haar nieuwe functie.

Over Lubbers & De Jong
Lubbers & De Jong levert sinds 1987 communicatiediensten voor IT-, Internet- en Telecom-bedrijven, met nadruk op strategisch advies, public relations, persrelaties, investeerdersrelaties en marktcommunicatie. Lubbers & De Jong biedt zowel advies als uitvoering van verschillende diensten. Het bureau bestrijkt met haar activiteiten Nederland, België en Luxemburg. Lubbers & De Jong werkt samen in de Fireworks-keten met bureaus in de overige Europese landen, de Verenigde Staten en andere delen van de wereld. Fireworks is het internationale netwerk van het Britse PR-bureau Firefly. Het team van Lubbers & De Jong wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van toeleveranciers, zoals tekstschrijvers, vertalers, fotografen, vormgevers en reclamebureaus.