Ingezonden persbericht


Persbericht Unit 4 Agresso

----------
Speciale kennismaking met Unit 4 Agresso

Nieuwe kansen voor softwareontwikkelaars

14 april '04 van 12.30 tot 17.30 uur

Asielrecht, 10 maart '04 -Tijdens een speciale bijeenkomst in Sliedrecht kunnen softwareontwikkelaars en -integrators kennismaken met de Unit 4 Multivers-productlijn van Unit 4 Agresso. Met het doel na te gaan hoe zij gezamenlijk kunnen werken aan het verder ontwikkelen van de functionaliteit van de gehele productlijn, wil Unit 4 Agresso graag met hen in contact komen. Deze bijeenkomst vindt plaats in Centrum De Lockhorst. Achtergrondinformatie en registratiemogelijkheden zijn te vinden op www.koppelmultivers.nl

De achtergrond

Door het ontwikkelen van steeds specifiekere applicaties voor bepaalde marktwensen, heeft de Unit 4 Multivers-productlijn een goede marktpositie weten te veroveren. Mede door de vele branchespecifieke toepassingsmogelijkheden vindt deze administratiesoftware steeds meer waardering in ondermeer de logistieke en accountancy wereld. Steeds een zinvolle toepassing bieden voor verschillende markten vergt wel, dat er ook steeds nieuwe en interessante extra's worden ontwikkeld. Zaken die een wezenlijke bijdrage leveren aan het succesvol opereren van verschillende organisaties. Daarom zoekt Unit 4 Agresso contact met softwareontwikkelaars en ondernemingen die hieraan willen meewerken. Want alleen zo kan het succes van Unit 4 Multivers voor de toekomst worden gewaarborgd.

De Unit 4 Multivers-productlijn biedt gebruiksvriendelijke financiële en logistieke oplossingen voor organisaties in het Midden- en Kleinbedrijf. Hij is reeds geruime tijd op de markt en wordt regelmatig van nieuwe uitvoeringen en uitbreidingen voorzien. Zo werden onlangs de nieuwe versies op de markt gebracht en is er een speciale versie Websolutions, voor de internetwebwinkel. Hiermee kunnen bedrijven eenvoudig een aantrekkelijke webwinkel openen, waarvan alle transacties in de vertrouwde en bekende omgeving administratief worden verwerkt. De Unit 4 Multivers-productlijn kent onder meer modules op gebied van logistiek, artikel,- debiteuren- en relatiebeheer, warehousing en e-commerce. Hij wordt door gebruikers als stabiel, eenvoudig en makkelijk in gebruik ervaren en heeft daardoor een leidende rol in een aantal markten veroverd.

Unit 4 Agresso Software BV is een onderdeel van Unit 4 Agresso NV en richt zich speciaal op het Midden- en Kleinbedrijf. Kennis en behoeften van deze specifieke markt zijn voor deze organisatie steeds maatgevend bij de verdere ontwikkeling van het producten- en dienstenaanbod. Ook met de verschillende organisatievormen in MKB-land wordt rekening gehouden. Zo kent Unit 4 Multivers lichte en zwaardere uitvoeringen, voor kleine en grotere organisaties binnen het MKB. Ook is er een speciaal pakket voor accountants. Alle pakketten vereenvoudigen en ondersteunen taken op gebied van financiën, handel, logistiek, project- en relatiebeheer.

Informatie voor de pers:

Unit 4 Agresso Software BV - Fred Loos tel 0184 44 44 44 e-mail: fred.loos@unit4agresso.com Co Gersen tel. 020 416 11 55 e-mail: backstage.comco@inter.nl.net