Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

SIDN organiseert congres en feest: Wat zou jij doen met een miljoen? 10/03/2004

Op donderdag 15 april 2004 organiseert SIDN in het Congrescentrum te Den Haag een congres onder de titel Wat zou jij doen met een miljoen?. s Avonds viert SIDN feest in verband met de registratie van de miljoenste .nl-domeinnaam. U bent van harte welkom. Het congres
Op 19 december 2003 registreerde SIDN de
1-miljoenste .nl-domeinnaam. Het .nl-domein is de twee na grootste landencode. Sinds 31 januari 1996 is SIDN verantwoordelijk voor de registratie van internet-domeinnamen binnen het .nl-domein. Het belang van domeinnamen in het maatschappelijk en economisch verkeer is sinds die tijd enorm toegenomen. Wie regelt wat? Wie is waar voor verantwoordelijk in de wereld, in Europa, in Nederland? Dit is het thema van het congres dat SIDN op donderdag 15 april 2004 s middags organiseert.

Het thema zal tijdens het congres verder uitgewerkt worden door Erkii Liikanen (Euro Commissaris),een vertegenwoordiger van het ministerie van Economische Zaken, Paul Twomey (CEO van ICANN), Marc van Wesemael (voorzitter van EURid) en Mirjam Kühne (Internet Society). De afsluitende discussie staat onder leiding van Paul Witteman. Een miljoen .nl-domeinnamen: reden voor een feest Omdat SIDN in december 2003 de miljoenste .nl-domeinnaam registreerde, is er s avonds een spetterend feest georganiseerd. Graag nodigen wij u uit deze mijlpaal in de domeingeschiedenis samen met SIDN te beleven.
Tijdens dit bruisende feest ervaart u de dynamiek, toekomst en transparantie van de internetwereld. Entertainment, (live) muziek, dans, drankjes en hapjes zullen bijdragen tot een onvergetelijke herinnering.
Net als het congres wordt het feest gehouden in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Vanaf 20.00 uur ben u van harte welkom! Geïnteresseerd?
Meer details kunt u vinden op de speciale congreswebsite. Wanneer u het congres en/of het feest wilt bijwonen dan verzoeken we u om u op te geven via de congreswebsite.