PERSBERICHT - 2004-04-08

Donderdag 15 april op middenstip Philips Stadion

Burgemeester Eindhoven doopt luchtballon Vacansoleil

Op donderdag 15 april doopt de Burgemeester van Eindhoven Drs. A.B. Sakkers de nieuwe luchtballon van reisorganisator Vacansoleil op de middenstip van het Philips Stadion. Direct na de officiële doop maakt de luchtballon haar maiden flight, met aan boord een surprise speler uit het PSV elftal.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom om bij deze ludieke actie aanwezig te zijn.

Programma
17:15 Ontvangst met een hapje en een drankje op de middenstip van het Philips stadion. Ingang 8 van het stadion aan de Mathildelaan.

17:30 Welkomstwoord door Dhr. Bart van der Linden, Algemeen directeur Vacansoleil. Luchtballondoop door de burgemeester van Eindhoven Drs. A.B. Sakkers

17:45 Maiden Flight van de luchtballon vanaf de middenstip. Informele borrel en uitreiking van een Luchtdoop-Souvenir aan alle aanwezigen.

18:15 Einde

Vertegenwoordigers van de media nodigen wij graag uit deel te nemen aan een loting met als hoofdprijs een luchtballonvaart ten behoeve van uw redactie. De winnende redactie ontvangt een cadeaubon die recht geeft op een ballonvaart op een tijdstip en datum naar keuze. Het deelname coupon ontvangt u na de luchtdoop op 15 april aanstaande.