Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

14-04-2004
Bestemmingsplan Kampeerhoeve De Goudberg

Kennisgeving als bedoeld in artikel 28, zesde lid, Wet op de Ruimtelijke Ordening
Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 30 maart 2004 integraal goedkeuring hebben verleend aan het op 24 januari 2002 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan "Kampeerhoeve De Goudberg". Het plangebied is gelegen aan de Goudbergseweg 13 te Strijbeek. Het plan biedt de mogelijkheid tot het houden van een kampeerterrein voor ten hoogste 18 jaarstandplaatsen en 15 kortkampeerplaatsen alsmede tot het houden van een groepsaccommodatie voor ten hoogste 50 personen.

Ter inzage
Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen gedurende de openingstijden met ingang van 19 april voor een periode van 6 weken t/m 1 juni 2004 voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Deze afdeling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30. De stukken kunnen op verzoek ook buiten werktijden worden ingezien tijdens tenminste drie aaneengesloten uren per week . Daarvoor moet u van tevoren een afspraak maken (tel. 013-5086666).

Beroep
Tegen een besluit inzake goedkeuring kan tijdens te termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door degene die tijdig schriftelijk bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht, alsmede door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich overeenkomstig artikel 27, eerste of tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tot Gedeputeerde Staten te wenden. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag). Gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op voormeld adres. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter voornoemd is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het beroep is beslist.