Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl




Amersfoort: 15 april 2004

IJZERSTERK DEELNEMERSVELD VOOR LSI TENNIS MASTERS IN ROTTERDAM

Van Lottum, Verkerk en Sluiter in actie tijdens nationaal evenement

De LSI Tennis Masters 2004 kent dit jaar een sterker deelnemersveld dan ooit te voren. Tijdens dit nationale evenement komen de Davis Cup spelers John van Lottum, Martin Verkerk en Raemon Sluiter zeker in actie. Zij zullen met andere nationale toppers van maandag 6 tot en met zondag 12 december in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen te Rotterdam strijden om de titel tennismaster van het jaar. De definitieve acceptatie van het volledige deelnemersveld is op vrijdag 26 november.

De organisatie is zeer verheugd dat de drie topspelers deelnemen aan de LSI Tennis Masters in Rotterdam. Coert Beek, manager Evenementen van de KNLTB: "Tijdens het Davis Cup duel Spanje - Nederland heb ik een goed gesprek gehad met de jongens. Ik ben erg blij dat ze hebben toegezegd deel te nemen aan de LSI Tennis Masters. Dit komt de uitstraling van de Masters absoluut ten goede."

Tijdens de LSI Tennis Masters komen de beste twaalf dames en heren van de KNLTB ranglijst in actie. Er wordt zowel bij de dames als bij de heren gespeeld in vier poules van drie spelers, waarna vervolgens kruisfinales worden gespeeld. Vorig jaar ging de finale bij de heren tussen publiekslieveling Raemon Sluiter en Paul Logtens, die met 7-6 3-6 7-6 de Rotterdammer naar huis stuurde. Bij de dames ging de winst naar Tessy van de Ven die met 6-3 6-4 te sterk was voor Susanne Trik.


*************************************