Grafinet


The perfect Match, die alléén maar winnaars kent!!

" Roman Bauernfeind Verpakkingen N.V. wordt Mondi Packaging Houthalen N.V."

De samensmelting van Mondi Packaging en Bauernfeind betekent een `Perfect Match`. Het vormt een solide basis voor de fabricage én ontwikkeling van hoogwaardige golfkartonproducten.

Mondi Packaging behoort tot de vier grootste leveranciers van golfkarton Europa. De activiteiten beperken zich echter niet alleen tot Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland, België en Nederland. Ook in Zuid-Afrika, Rusland en China is Mondi Packaging nadrukkelijk aanwezig

Samen met Frantschach (flexibele verpakkingen en Kraftpapier) en Neusiedler (grafische papieren) behoort Mondi Packaging tot de Anglo American Paper & Packaging Division.

Deze stap voorwaarts opent nieuwe perspectieven op het gebied van logistiek, productontwikkeling, productie en efficiëntie. Het biedt tevens de mogelijkheid pan-Europees of zelfs globaal verpakkingsuitdagingen aan te gaan. Daarbij blijft locale topservice gegarandeerd via uitgebreide vakkennis, toegewijde producties, internationale uitwisseling van knowhow, en taylor made dienstverlening.

In het kader van deze nieuw gevormde organisatie heeft de vestiging Houthalen op 19 maart 2004 haar naam veranderd in Mondi Packaging Houthalen N.V.

De directie van in Houthalen is enthousiast over dit perfecte samenspel en verwacht dat klanten, medewerkers en leveranciers zullen profiteren van deze ontwikkeling.

Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Op de website vindt u ons terug onder: www.mondipackaging.com

Wij staan voor u klaar!

Louis Cools
Gedelegeerd bestuurder

---