Ingezonden persbericht


Persbericht
Amersfoort, 15 april 2004

CD leert 'handsfree' verkopen

DOETINCHEM - Voor verkopers die in hun eigen tijd - bijvoorbeeld in de auto - hun verkooptechniek willen verbeteren, is een speciale 'Verkoop CD' ontwikkeld. Op de cd wordt het verkoopgesprek behandeld volgens de C.I.A.-methode: Contact maken, Informatie uitwisselen, Afsluiten. De schijf is een nieuw product van het bureau Willemsen Managementondersteuning BV te Doetinchem.

"We presenteren de cd als een 'handsfree' cursus verkooptechniek", zegt directeur Leo Willemsen. "Door onze jarenlange ervaring met trainingen weten we dat het soms moeilijk is om buitendienstmedewerkers voor een verkoopcursus te mobiliseren en te motiveren. Omdat verkopers vaak onderweg zijn, hebben we een cd ontwikkeld waarmee ze aan hun vakmanschap kunnen werken op het moment dat het hun goed uitkomt. Bijvoorbeeld onderweg in de auto of thuis achter de PC."

Aan de hand van tien onderwerpen worden op de cd ruim zestig minuten lang de belangrijkste verkooptechnieken behandelt, steeds voorzien van praktische tips. "Uiteraard is dit product geen volwaardig alternatief voor een echte verkooptraining, maar de cd maakt herhaling van de leerstof wel gemakkelijk en is daarom een prima ruggesteun", aldus Willemsen.

De Verkoop CD kost ¤ 18,15 (inclusief BTW en verzendkosten). Op verzoek kan men gratis een Worddocument van de gesproken tekst per e-mail ontvangen. Meer informatie en voorbeeldfragmenten zijn te vinden op de bijbehorende website: www.verkoopcd.nl; e-mail: info@verkoopcd.nl

Willemsen Managementondersteuning BV verzorgt sinds 1987 cursussen en ontwikkelt hulpmiddelen voor leidinggevenden.

Noot voor de redactie (