Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe oplossingen van Bison

Purschuim voortaan eenvoudig te verwijderen

Bison Pur Schuim: dé oplossing voor naden en kieren die te groot zijn voor een voegkit. Fantastisch spul, maar uitgehard of niet - moeilijk te verwijderen. Maar ook nu heeft Bison de oplossingen: Pur Schuim Remover, voor het verwijderen van uitgeharde purschuimvlekken. En Pur Schuim Cleaner, voor nog natte restanten en reiniging van het spuitpistool.

Pur Schuim Remover is het antwoord van Bison op het probleem van uitgeharde purschuimvlekken. Want morsen en éven niet opletten, overkomt de beste klusser wel eens. Het verwijderen van uitgeharde pur was tot voor kort erg lastig. Met Bison Pur Schuim Remover is deze grote schoonmaak een fluitje van een cent.

U snijdt eerst zoveel mogelijk schuim weg. Daarna brengt u, op de laatste restjes, Bison Pur Schuim Remover aan. Gebruik hiervoor het bijgeleverde spateltje. Laat het even intrekken en de uitgeharde resten lossen vanzelf op. Pur Schuim Remover werkt bij alle soorten purschuim.

Natte purschuimvlekken
De nieuwe Remover is het broertje van Bison Pur Schuim Cleaner. Met Cleaner verdwijnen natte purschuimvlekken als sneeuw voor de zon. U spuit heel eenvoudig de Cleaner op het nog natte schuim. Daarna veegt u de restanten pur met een doek op. U bent direct klaar om verder te gaan.

Bison Pur Schuim Cleaner reinigt ook de spuitmond van uw bus purschuim (het type schuim maakt niet uit). Voor het reinigen van het purpistool de derde toepassing geldt: draai de bus Pur Schuim Cleaner op het pistool en spuit deze door. Uw pistool is meteen weer in topconditie voor een nieuwe voltreffer. Let er wel op dat u met een doek tegen de spuitmond de vloeistof opvangt.

Onderdeel van Bison purschuim-concept
Pur Schuim Remover en Pur Schuim Cleaner zijn onderdeel van een verbeterd en vernieuwd purschuim-concept van Bison. De complete range bestaat verder uit de universele Bison Pur Schuim, de blijvend elastische Bison Elasto Schuim, Bison Volume Schuim (hoog rendement), de snel uithardende Bison Turbo Schuim en Bison Super Schuim, die in alle standen zelfs rechtopstaand is te gebruiken.

Kijk voor meer informatie, óók over andere Bison-producten op www.bison.nl of bel 0900 - BISONINFO (0900 2476646) ¬ 0,10 per minuut.