vbv De Graafschap

Centric beëindigt shirtsponsorrelatie met De Graafschap

Centric en De Graafschap maken bekend dat de Goudse ICT-dienstverlener besloten heeft de shirtsponsorovereenkomst niet te verlengen. Centric's naam heeft vijf jaar op het shirt van de Doetinchemse BVO gestaan. Het contract loopt aan het einde van dit voetbalseizoen af.

Ondanks het voor De Graafschap tot nu toe minder verlopen voetbalseizoen, kijkt directeur Gerard Sanderink tevreden terug op de vijf jaar sponsorrelatie: "Centric heeft mede dankzij de voetbalsponsoring in de afgelopen jaren een behoorlijke stijging in naamsbekendheid gerealiseerd. Ook de mogelijkheden voor relatiemarketing op De Vijverberg zijn positief ervaren. Wij zijn dan ook op goede voet uit elkaar gegaan".

Ook algemeen directeur, Johan Tukker, van De Graafschap kijkt tevreden terug op de afgelopen vijf jaar shirtsponsoring door Centric. "De Graafschap heeft de samenwerking met Centric als zeer positief en plezierig ervaren. Voor beide partijen is sprake geweest van een win-win situatie."

Centric onderzoekt nu de mogelijkheden om op andere wijze als sponsor aan de club verbonden te blijven

######

Meer informatie

vbv De Graafschap, de heer J. Tukker, algemeen directeur, tel. (0314) 36 84 71 Centric, de heer G. Sanderink, directeur, tel. (0182) 56 28 40

---- --