Gemeente Den Helder

15-04-2004
Kunst in het Stadhuis

Majo Homburg schilderijen landschappen en zeegezichten

Sinds vorige week donderdag kunt u weer kunst bezichtigen in de Plaza van het stadhuis. Dit keer is een expositie te zien van Majo Homburg. Zij exposeert schilderijen van landschappen en zeegezichten. De kunstwerken blijven drie maanden hangen.

Amateurs, kunstenaars, scholen, instellingen en eenieder die zijn kunstwerken wil exposeren kan de Plaza bij de afdeling Publiekszaken gebruiken als expositieruimte. De exposant mag de kunstwerken drie maanden voor eigen rekening en risico exposeren. Gezien het gebruik en de inrichting van de ruimte gaat de voorkeur uit naar schilderijen, fotos, wandkleden en dergelijke. De kunstwerken mogen geen commercieël doel hebben en dienen gewaardeerd te kunnen worden door een breed publiek.
Aangemelde kunstwerken die aan de gestelde criteria voldoen, worden geëxposeerd op volgorde van binnenkomst. Doel is zoveel mogelijk verschillende kunstenaars in de gelegenheid te stellen kunst en collecties te laten tonen.

Meer informatie
Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u zich wenden tot de heer L. Berends van de afdeling Publiekszaken, telefoonnummer (0223) 678500.