Gemeente Barendrecht

Persbericht Gemeente Barendrecht

Zaterdag 17 april, 15.00 uur:

Wethouder opent nieuwe clubhuis Fietscross

BARENDRECHT (donderdag 15 april) - De Barendrechtse wethouder Ett Schoehuizen (sportzaken) zal komende zaterdag (17 april aanstaande) het geheel vernieuwde onderkomen van de Fietscrossclub Barendrecht openen. Vrijdag 20 juni 2003 ging het clubgebouw van de Fietscrossclub Barendrecht door een brand geheel verloren. Gedurende de afgelopen tien maanden is er met vereende krachten gewerkt aan de nieuwbouw en aan diverse andere aanpassingen aan de accommodatie.

Het nieuwe clubhuis van de Fietscrossclub Barendrecht kon betrekkelijk snel worden gerealiseerd. Dit omdat er - als geluk bij een ongeluk - al voor de fatale brand een plan klaar lag voor een nieuw onderkomen. Tegelijkertijd met de bouw van het nieuwe clubhuis is de gemeente aan de slag gegaan met de rest van de accommodatie. Het uitgangspunt was daarbij om vandalisme in de toekomst zo min mogelijk kans te geven. De bosjes en het groen zijn gesnoeid, er is verlichting aangebracht, het hekwerk en de bestrating zijn aangepast en ook de fietscrossbaan zelf is verbeterd. Met de nieuwbouw en alle aanpassingen aan de accommodatie is voor de gemeente een bedrag gemoeid van ruim E 40.000.

Meer informatie
Wie lid wil worden of wie meer wil weten van de Fietscrossclub Barendrecht kan voor meer informatie terecht op www.fccbarendrecht.nl. De Fietscrossclub Barendrecht is overigens gevestigd op Sportpark De Bongerd, aan de Dierensteinweg in Barendrecht.

Noot voor de pers,

Gemeente Barendrecht