Gemeente Doorn


Ruimtelijke Ordening / week 16

Rectificatie

Op de gemeentepagina in de Kaap van 8 april 2004 is vermeld dat de inspraakbetreffende de welstandsnota loopt tot 2 april. De inspraak loopt echter van 8 april tot en met 5 mei 2004 .

Bouwvergunningen


1. De burgemeester maakt ter voldoening van het bepaalde in artikel 41 van de Woningwet bekend, dat navolgende aanvragen om reguliere bouwvergunning zijn ontvangen :

* Mariniersweg 8, oprichten woning
(B22004044) .

Deze bekendmaking is uitsluitend bedoeld om bekend te maken, dat een aanvraag om bouwvergunning is ingediend. Deze aanvraag wordt na deze bekendmaking in behandeling genomen. Tijdens deze behandeling wordt de aanvraag getoetst aan het bestemmingplan, bouwverordening, bouwbesluit en andere relevante regelgeving. Met deze bekendmaking wordt u formeel in kennis gesteld van de bouwaanvraag, zodat u zelf het bouwproces kan volgen tot het moment dat een besluit ingevolge de Woningwet is genomen. Is het besluit genomen dan kan een bezwaarschrift ingevolge de Algemene Wet Bestuursrecht worden ingediend.

Het zal u duidelijk zijn, dat in dit stadium van de bouwaanvraag nog geen bezwaarschrift kan worden ingediend. Elke bouwaanvraag kunt u inzien bij de cluster Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 12.30 uur en woensdag van 13.30 tot en met 16.30 uur).