Ingezonden persbericht

Workshops in persoonlijke communicatie

speels en ervaringsgericht leren

AMSTERDAM, 20040215 -- DTO organiseert diverse tweedaagse workshops met de volgende thema's: Jezelf zijn in contact 15, 16 april en 16,17 augustus 2004 Mooi ruzie maken 20, 21 mei en 5,6 oktober 2004 Plezier in werken 15, 16 juni en 22, 23 november 2004 De workshops zijn praktisch, speels, creatief en onderzoekend.


Inhoud van de WORKSHOPS

Jezelf zijn in contact
Ontspannen en daadkrachtig functioneren

Het ophouden van een facade, de ander niet voor het hoofd willen stoten of bang kritiek te krijgen en daarom verbergen van wat je van binnen echt voelt en denkt kost veel energie. Je wordt er doodmoe van. Contacten kosten veel energie denk je dan.

De andere kant van dezelfde medaille is zeggen wat je van anderen vindt op een manier die strijd en afstand oplevert. Wat zijn mensen toch moeilijk kan je conclusie dan zijn. Je blijft alleen achter.
Het kan ook anders. Daar gaat deze workshop over.


Wanneer ik mijzelf laat zien zoals ik me echt voel wat gebeurt er dan? Met mij en de ander?
Wat is echt eerlijk zijn? Eerlijk voor mezelf? Eerlijk naar de ander?
Wat weerhoud mij ervan om ontspannen en krachtig mezelf te zijn bij anderen?
Hoe ga ik om met mijn schaamte, kwetsbaarheid en angst?

In de workshop gaan we op zoek naar jouw ware zelf, daar waar je grootste kracht en inspiratie zit. En hoe jij liefdevol voor jezelf kan zorgen.

Mooi Ruzie maken
Conflicten en contact

Iedereen heeft in zijn of haar leven met conflicten te maken. Met je partner, baas, buren, ouders of anderen. Hoe we met conflicten omgaan verschilt. Je kunt ze ontlopen, opkroppen, laten knallen of met open vizier aangaan. Conflicten geven een kans tot echt contact.

Conflicten verlopen via herkenbare patronen. Ik heb gelijk en de ander niet. Dat denkt die ander ook.

In de workshop "conflict en contact" leer je de patronen te herkennen en conflicten constructief te maken. Je oefent met respectvol communiceren en communiceren voorbij de oordelen. Je ruzies zullen nooit meer hetzelfde zijn...

PLEZIER IN WERKEN

Werken kan een bron van bevrediging zijn. Maar kan ook veel energie en plezier kosten. In deze workshop gaan we op zoek wat jou plezier geeft en wat jij wil bijdragen aan het geheel. Daar zit ook je plezier en energie. We onderzoeken wat in jouw situatie je plezier ontneemt.

Met die situaties gaan we spelen, zodat er weer beweging in kan komen.
We gebruiken speelse werkvormen. Plezier verzekerd.

Informatie en aanmelding:


Dorgelo Training en Ontwikkeling
Sander Dorgelo

De Goedemeent 5

1447 PT Purmerend

0299-666101

email: info@betercommuniceren.nl




Ingezonden persbericht