Gemeente Heumen

Nieuwsberichten

19-03-2004
B&W gaan op bezoek in Overasselt

B&W bezoeken Overasselt.

Op 15 april gaan B&W op bezoek in Overasselt. Dat gebeurt in het kader van het wijkgericht werken.
's Middags wandelen de burgemeester en de wethouders door het dorp en bezichtigen zij verschillende plekken. 's Avonds komt er een gespreksavond met de inwoners over verbeteringen en aanpassingen die zij graag in het dorp verwezenlijkt willen zien. Voor een goed gesprek tijdens die avond is het handig als discussiepunten kunnen worden voorbereid. B&W kunnen dan vooraf al gegevens verzamelen op grond waarvan zoveel mogelijk tijdens de avond zelf al kan worden gereageerd. Bovendien kunnen ze dan de plekken waarover die vragen gaan in hun middagwandeling alvast gaan bekijken. Vragen die op de avond zelf komen en die enig onderzoek nodig maken of waarover eerst besluiten moeten worden genomen, zullen zo spoedig mogelijk na de gespreksavond worden beantwoord.

bijvoorbeeld
De onderwerpen voor het bezoek en de gespreksavond kunnen op allerlei terreinen liggen waar het gemeentebestuur direct of indirect iets over te vertellen heeft. Dat zijn bijvoorbeeld plantsoenen, trottoirs, wegen, parkeerplaatsen, speelvoorzieningen, onderwijs, verenigings- en buurtleven, veiligheid, onderhoud, overlast, afval, enz. U kunt vragen en opmerkingen alvast insturen naar de gemeente. Dat kan per e-mail (lmooi@heumen.nl), per fax (024 358 10 86) of per brief (Postbus 200, 6580 AZ Malden). Natuurlijk kunt u ook een brief afgeven in het gemeentehuis of in de hulpsecretarie of hem daar in de bus doen.
Geeft u zo duidelijk mogelijk aan wat uw vraag is en over welke plek die gaat. Als u zelf al suggesties hebt zijn die uiteraard welkom. Stuur vragen zo mogelijk voor 25 maart in; dan is er voldoende tijd om antwoorden voor te breiden of gegevens te verzamelen voor een goed gesprek op 15 april.

Alle inwoners van Overasselt krijgen begin april nog een uitnodiging in de bus waarin tijdstip en plek van de gespreksbijeenkomst worden aangekondigd. De datum staat wel vast. Die kunt u dus alvast reserveren.