Provincie Noord-Brabant


Brabantlaan 1
Postbus 90151
5200 MC 's-Hertogenbosch
Telefoon (073) 681 28 12
Fax (073) 614 11 15
info@brabant.nl
www.brabant.nl
Bank ING 67.45.60.043
Postbank 1070176

Persbericht                                       
                                                  

Uitnodiging werkbezoek Europees Parlement

Provinciale Staten brengen werkbezoek aan Europees Parlement in Brussel

Donderdag 15 en vrijdag 16 april a.s. brengen Provinciale Staten van Noord-Brabant een werkbezoek aan het Europees Parlement in Brussel.

Op het donderdagprogramma staan een rondleiding door het Europees Parlement en een minisymposium met als thema Kenniseconomie en Innovatie. 's Avonds is er een besloten bijeenkomst in het hotel.
Het vrijdagprogramma staat in het teken van de grensoverschrijdende samenwerking, het water en milieubeleid en het thema staatssteun. Naast inleidingen door experts wordt onder voorzitterschap van Statenleden of Gedeputeerden in kleinere groepen doorgepraat over de gevolgen van het Europees beleid voor Brabant.

Uitnodiging
Vertegenwoordigers van de media zijn bij dezen van harte uitgenodigd om het donderdagprogramma (Rondleiding en minisymposium Kenniseconomie en Innovatie) en vrijdagochtendprogramma (wokshops over Europese thema's) bij te wonen. De programma's zijn op donderdag en vrijdag in het gebouw van het Europees Parlement aan de Wiertzstraat in Brussel.
Na aanmelding wordt het programma toegestuurd en worden afspraken gemaakt over vervoer (op onze kosten) en verblijf (op eigen kosten). Graag aanmelden voor 5 april via Maarten Leseman (mleseman@brabant.nl of 073 - 681 2851).