P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 15 april 2004

Ctac benoemd tot Ramp-Up Partner voor SAP Netweaver

Bevestiging van de actieve rol die Ctac neemt op Netweaver gebied

SAP-dienstverlener Ctac is benoemd als Ramp-Up Partner voor SAP Netweaver. Naast drie grote internationale partners is Ctac als enige lokale partner aangesteld door SAP. Dit partnership is de bevestiging van de actieve rol die Ctac neemt op het gebied van SAP Netweaver. geeft met de recente oprichting van dochteronderneming mYuice een forse impuls aan haar activiteiten naar het midden- en kleinbedrijf. Ctac heeft bij de bekendmaking van de jaarcijfers over het afgelopen jaar al gemeld dat deze nieuwe dochteronderneming is opgericht. Met dit bericht willen we de verdere voortgang communiceren.

Het midden- en kleinbedrijf is een verwachte belangrijke groeimarkt voor geïntegreerde informatiesystemen voor de komende jaren. Ctac ziet hierin goede mogelijkheden voor SAP. Met een aanpak die is gebaseerd op verschillende branche-templates verwacht Ctac nieuwe klanten te krijgen voor de implementatie van een SAP-systeem. Deze aanpak garandeert een relatief korte implementatie-periode en biedt klanten een direct werkend systeem.

Niet zonder succes, want inmiddels heeft dit geleid tot de eerste twee opdrachten voor dochteronderneming mYuice. Vivant, gevestigd in Binde in Limburg en leverancier van onder decoratie- en verpakkingsmaterialen, en Transport Techniek Delft, gevestigd in Delft en richt zich op de modificatie en beveiliging van voertuigen, hebben beide opdracht gegeven aan mYuice om een SAP-omgeving in te richten voor de onderneming.

mYuice werkt als dochteronderneming van Ctac en profileert zich daarin zelfstandig op het gebied van nieuwe implementatie van SAP-systemen voor het midden- en kleinbedrijf.