Ingezonden persbericht


Persbericht

Betreft: VNSG | SAP Gebruikersdagen 2004
Exposant: Holland House, standnummer 23

Holland House lanceert nieuwe UNISPOOL-functionaliteit

Qimporter verkort implementatiecyclus SAP printomgeving

Brakel/Maastricht, 15 april 2004 - - Holland House, marktleider op het gebied van print- en output managementoplossingen lanceert tijdens de VNSG | SAP Gebruikersdagen 2004 op 15 en 16 april in Maastricht Qimporter: een nieuwe functionaliteit van UNISPOOL. Met behulp van Qimporter kunnen printers, die al binnen SAP zijn gedefinieerd automatisch binnen UNISPOOL worden geconfigureerd. De nieuwe tool reduceert de implementatietijd en voorkomt fouten bij het handmatig invoeren.

Qimporter maakt snelle introductie van UNISPOOL printservers mogelijk door alle printers die al binnen een SAP-systeem zijn geconfigureerd over te nemen. Op de UNISPOOL printserver kan de beheerder in één handeling printerqueues creëren en de outputinstellingen binnen SAP automatisch omschakelen om te gaan printen via UNISPOOL for MySAP Business suite.

"Qimporter zal de introductie van UNISPOOL als output management systeem nog eenvoudiger maken en de implementatietijd verder reduceren", aldus Berend Hofman, Managing Director van Holland House "Het pakt de bestaande printerconfiguratie op en repliceert die naar de nieuwe UNISPOOL omgeving."

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Telefoon: 0418 - 673000, fax: 0418 - 673060, e-mail: info@hollandhouse.com, website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/outputmanagement systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar outputmanagement een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide.
---