Politie Zeeland


W-4136-2004 AANRIJDING IN DOMBURG

Op de Schelpweg in Domburg vond donderdag om 17.15 een aanrijding plaats.
Een 40-jarige man uit Hattem reed met zijn vrachtauto over de Schelpweg, komende uit de richting van Westkapelle. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 19-jarige Middelburgse automobilist i.v.m. het overige verkeer moest remmen. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


Z-4137-2004 AANRIJDING IN SLUISKIL

Op de N252 bij Sluiskil vond donderdag om 16.55 uur een aanrijding plaats.
Een 65-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen reed over het fietspad langs de N252, komende uit de richting van Sas van Gent. Een 24-jarige automobilist uit dezelfde gemeente stond op dat moment te wachten om de Rijksweg op de rijden. De achterzijde van zijn voertuig stond een klein stukje op het fietspad. De fietser zag het voertuig over het hoofd en reed een deuk in de achterzijde van de auto. Hij raakte gewond maar de aard van zijn verwondingen is onbekend. De fietser bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden voor rijden onder invloed en openbare dronkenschap. Op het politiebureau werd een bloedproef afgenomen.


O-4138-2004 INBRAAK IN RECREATIEGEBOUW

Bij een inbraak in het recreatiegebouw van een camping aan de Kuijerdamseweg in Scharendijke, in de nacht van woensdag op donderdag, werd een onbekend geldbedrag weggenomen.

W-4139-2004 DIEFSTAL UIT AUTO
In de Bussestraat in Vlissingen werd donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur een personenauto opengebroken.
De goederen die uit de auto werden weggenomen, wat exact is onbekend, werden later voor het grootste gedeelte elders in Vlissingen teruggevonden.


W-4140-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Veere kreeg donderdag om 30.32 uur op de Vrouwenpolderseweg in Vrouwenpolder een rijverbod van 4 uur omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Z-4141-2004 BROMFIETSER OVER DE KOP
Op de Molenweg in Sint Kruis sloeg donderdag om 19.05 uur een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Sluis over de kop.
Komende uit de richting van Waterlandkerkje ging hij bij de rotonde bij Sint Kruis rechtsaf, raakte daarbij een rechts naast de weg gelegen betonblok en sloeg over de kop. Hij is al lopende in de richting van Sint Kruis gegaan waar hij in de Dorpsstraat door zijn verwondingen niet verder kon. De ambulance kwam ter plaatse en na stabilisatie is de jongen vervoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. De aard van het letsel dat hij opliep is onbekend. De bromfiets die zwaar beschadigd raakte is voor technisch onderzoek uit het verkeer genomen.





Politie Zeeland