Digitale Gemeente Houten

Info-avond over regelgeving langs de Dijk

dinsdag 13 april 2004 - Bron: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Het waterschap organiseert twee informatie-avonden over de regelgeving voor de dijk langs de Neder-Rijn en de Lek. Bewoners langs de dijk, belanghebbenden en belangstellenden zijn van harte welkom op 15 april of op 22 april.

Waarom een info-avond?
Het waterschap is verantwoordelijk voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. Om de veiligheid van onze dijken niet in gevaar te brengen heeft het waterschap regels opgesteld.
Omdat uit de dagelijkse praktijk blijkt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over deze regels organiseert het waterschap twee informatieavonden over deze regelgeving.

Wanneer?
Donderdag 15 april a.s. in Restaurant De Engel, Burgemeester Wallerweg 2 in Houten;
Donderdag 22 april in het Verenigingsgebouw, Kerkstraat 7 in Jaarsveld (gemeente Lopik).

Voor wie?
Alle bewoners die langs de dijk wonen, belangenorganisaties zoals de GLTO, instanties die gronden langs de dijk in eigendom hebben zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten en andere belangstellenden.

Programma
19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
20.00 uur Opening en welkomstwoord
20.10 uur Algemene inleiding over het waterschap 20.30 uur Presentatie beheerplan primaire waterkeringen 21.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen / discussie 22.00 uur Afsluiting

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).