United Services Group

CEO Alex Mulder van United Services Group neemt een sabbatical

Almere, 15 april 2004. Na ruim 30 jaar actieve en intensieve betrokkenheid bij United Services Group N.V. (USG) neemt Alex Mulder voor een periode van circa zes maanden een sabbatical. De heer Mulder zal deze periode gebruiken om zich, los van de dynamiek van alle dag, verder te verdiepen in met name onderwerpen als internationalisatie en strategische beleidsvorming. Daarnaast zal de heer Mulder de benodigde rust krijgen ter verbetering van zijn algemene lichamelijke conditie.

De werkzaamheden van Alex Mulder zullen worden overgedragen aan de leden van de Executive Committee, Ron Icke, CFO, Hans Coffeng, Yvan Dierckxsens, Leo Houwen en Erwin van Iersel. Ron Icke zal de verantwoordelijkheden van Alex Mulder tijdelijk overnemen in de rol van plaatsvervangend CEO en voorzitter van de Executive Committee.

De Raad van Commissarissen wenst Alex Mulder een goede en zinvolle sabbatical toe en is ervan overtuigd dat de taken van de heer Mulder adequaat worden overgenomen door de overige leden van de Executive Committee.

De Executive Board
United Services Group N.V.

Voor nadere informatie:
De heer R. Icke RA Telefoon: +31 (0)36 529 95 05

Zoeksymbolen USG
Reuters UINT.AS
Bloomberg UNINA

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl

Profiel United Services Group
United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in het marktsegment NextPrime. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (uitzending & detachering), United Capacity, United Technical Solutions en United ICT Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), United Independent Solutions (dienstverlening aan zelfstandigen zonder personeel), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers), worden de diverse dienstverleningsvormen aangeboden.


---- --