Ingezonden persbericht

D&M wonen en cadeaus brengt kleur in huis

TILBURG, 20040415 -- D&M wonen en cadeaus heeft op 1 april 2004 haar deuren geopend in Tilburg. D&M voert een opvallend en exclusief assortiment meubels, stoffen, kleden en accessoires van een aantal zorgvuldig geselecteerde ontwerpers. Met D&M is Brabant een bijzondere woonwinkel rijker.


Het assortiment van D&M is zorgvuldig samengesteld en kenmerkt zich door een 'trendy-klassieke' stijl. Het aanbod valt uiteen in stijlvolle, tijdloze meubels enerzijds en opvallende, kleurige accessoires anderzijds. Deze tweedeling weerspiegelt het idee achter de winkel dat de basis van een inrichting stijlvol en tijdloos moet zijn. Met kleurige accenten wordt de ruimte vervolgens aangekleed en voorzien van sfeer en kleur.

Collectie
Behalve stoelen, banken en tafels verkoopt D&M ook vloerkleden (die in elke gewenste maat en uitvoering kunnen worden vervaardigd), vazen, glaswerk, serviesgoed en andere woonaccessoires. D&M voert onder meer het merk Designers Guild. Dit toonaangevende huis is al drie decennia trendsettend op het gebied van stoffen en kleuren. Verder verkoopt D&M merken als Cleybergh-Sempre, Henry Dean, Growing Veip, Primacasa, Pol's Potten, Forestier en Vissers Design.

Service
D&M draagt service hoog in het vaandel. Wanneer cliënten daar prijs op stellen, adviseert de styliste van D&M persoonlijk en vrijblijvend aan huis. Ook een bezoek aan ontwerpers of leveranciers behoort tot de mogelijkheden. In de nabije toekomst gaat D&M cursussen en workshops verzorgen.

Openingstijden
D&M Wonen is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op overige dagen is winkelbezoek op afspraak mogelijk.

Adresgegevens
D&M wonen en cadeaus
Hendrik de Keijserstraat 18
5041 JC Tilburg
tel. 013 - 530 11 61
info@dmwonen.nl
www.dmwonen. nl




Ingezonden persbericht