2e persbericht van 15 april 2004

Eindhoven 15-04-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Snorfietser gewond bij aanrijding

Een 71-jarige snorfietser uit Eindhoven is donderdag om 11.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Barrierweg Willem van Kesselstraat. Een 29-jarige automobiliste uit Eindhoven gaf de snorfietser geen voorrang. De man is ter observatie in het Catharinaziekenhuis opgenomen. De auto van de vrouw was niet verzekerd en apk-gekeurd.

Bergeijk: Aantal inbraken in woningen

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een aantal woningen in Bergeijk. Naast de inbraak in een woning aan Het Kaar (zie daarvoor 1e persbericht van vandaag) werd nog in twee andere woningen in die straat ingebroken. Uit de ene woning verdwenen twee mobiele telefoons, drie portemonnees met in totaal ongeveer 300 euro, een fotocamera en enkele identiteitsbewijzen. De voordeur werd via het zogenoemde hengelen geopend. Uit het andere huis werden een beamer en een laptop ontvreemd. De deur werd geforceerd. Ook in twee woningen aan Het Ronsel werd ingebroken. Uit de ene woning werden een mobiele telefoon, drie portemonnees met in totaal ongeveer 1000 euro en enkele (bank)pasjes weggehaald. Via een bovenlicht van een raam aan de voorkant van de woning werd het huis betreden. Uit de andere woning werden een videocamera en een mobiele telefoon ontvreemd. De achterdeur is opengebroken.

Veldhoven: Vrouw omgekomen bij aanrijding

Een 63-jarige vrouw uit Amersfoort is donderdagmorgen om 5.10 uur omgekomen bij een verkeersongeval op de kruising Heerbaan Sterrenlaan Dom. Zij reed over de Heerbaan vanuit de richting Eindhoven en raakte bij de kruising de macht over het stuur kwijt. Zij botste tegen een boom aan de rechterkant van de weg. De vrouw was op slag dood.