Mojo Concerts

Stereophonics opnieuw in Nederland -vervolg-

The Stereophonics is zo'n typische band van het Britse volk. De kritische muziekpers lijkt zich meer op te bekommeren om de ijdeltuiterij van de nors kijkende frontman Kelly Jones. Het zal de fans allemaal een worst wezen: zij kunnen maar geen genoegen krijgen van de (h)eerlijke inhaak- en meeblèrrock.

Kelly Jones (gitaar, zang) en Richard Jones (bas) waren niet van plan in zak-en-as te gaan zitten toen vorig jaar de olijke drummer Stuart Cable de groep onverwacht vaarwel zei. Onder het motto "the show must go on" begonnen de overige Phonics aan hun wereldomvattende tournee alsof er niets aan het handje was.

Na Amsterdam kan nu óók eindelijk Tilburg juweeltjes als Have a nice Day, Mr Writer en Handbags & Gladrags zich laten welgevallen. Het voorprogramma wordt verzorgd door de veelbelovende Amerikaanse singer/songwriter Howie Day.

Vrijdag 16 april 2004
Entree: 25,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 6 maart om 10.00 uur.

Virtuoos George Benson verleidt Amsterdam -vervolg- George Benson is het prototype artiest dat van alle markten thuis is. Of het nou bop, R&B, rock of pop is, de Amerikaanse gitarist/zanger blinkt met zijn kenmerkende warme spel in ieder genre uit. Zijn grootste hit scoorde deze levende legende met Give Me the Night uit 1980.
Over enkele weken ligt Bensons nieuwste album Irreplaceable in de winkels. Op deze cd gaat de jazzgigant op ontdekkingstocht en zoekt aansluiting met de jonge R&B-generatie. Hij krijgt daarbij hulp van o.a. de R&B-zangers JOE (bekend van o.a. I Wanna Know en Ride wit U) en Case (bekend van o.a. Touch Me Tease Me).

Een optreden van George Benson zet je in vuur en vlam. Mis hem niet!

Zondag 30 mei 2004
Pepsi Stage - Amsterdam Zuidoost
Entree: 42,50 (exclusief servicekosten_
De kaartverkoop begint zaterdag 6 maart om 10.00 uur.
King Kravitz daalt neer in ArenA -vervolg-