Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein neemt deel aan Carrièrebeurs Overheid

De gemeente Nieuwegein staat dit jaar voor de tweede keer met een stand op de Carrièrebeurs Overheid. De beurs vindt plaats op 16 en 17 april in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht. Vorig jaar was er veel belangstelling voor de stand van de gemeente. Hierdoor kreeg de gemeente volop de gelegenheid zich te presenteren als toekomstige werkgever. Daarnaast is er via de beurs ook een aantal vacatures ingevuld.
De openingstijden van de beurs zijn op vrijdag 16 april van 10.00 - 18.00 uur en op zaterdag 17 april van 10.00-17.00 uur. De gemeente Nieuwegein is te vinden in stand 113.

Dit jaar is het thema van de beurs 'bepaal je eigen waarde'. In het programma worden activiteiten opgenomen gericht op het verbeteren van de persoonlijke en schriftelijke presentatie. Verder kun je natuurlijk stands bezoeken van verschillende overheidsinstanties zoals ministeries, rijksdiensten, provincies, gemeenten, waterschappen, politie, rechterlijke macht en onderwijs.

Toegangskaarten voor de Carrièrebeurs Overheid zijn vooraf gratis te bestellen via www.carrierebeursoverheid.nl. Hier vind je ook meer informatie over het programma.
Op de dagen zelf kun je natuurlijk ook nog een toegangskaart kopen aan de kassa.

Invoerdatum 24-3-2004