Fontys


vrijdag 2 april 2004

Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool in Zwolle houdt open dag

Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool in Zwolle houdt op vrijdag 16 april 2004 open dag. Geïnteresseerden zijn welkom in gebouw E aan de Campus 2-6 in Zwolle.

Tijdens de open dag is er ruim aandacht voor de technische lerarenopleidingen Elektrotechniek, Bouwkunde, Bouwtechniek (ook schilderen), Consumptieve Techniek, Werktuigbouwkunde, Mechanische Techniek, Motorvoertuigentechniek, Werktuigbouwkunde en Techniek in de Basisvorming. Deze opleidingen zijn veelal zowel in voltijd als deeltijd te volgen.

Naast de reguliere opleidingen heeft Fontys scholingstrajecten voor zij-instromers. Mensen met een technische hbo-opleiding kunnen zich hiermee in één jaar bekwamen voor het docentschap in een technisch vak. Hiervoor zijn individuele trajecten mogelijk. Verder worden ook de voorbereidende lerarenopleidingen en de pedagogisch didactische cursus gepresenteerd.

De hele dag zullen docenten en studenten aanwezig zijn om informatie te geven en vragen te beantwoorden over de diverse opleidingen die Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool Zwolle aanbiedt.