Versatel Telecom International NV


- NIEUWSBERICHT -

Zon verhoogt de snelheid van ADSL

Amsterdam 14 april 2004. Zon Nederland N.V. verhoogt de snelheden van Zon ADSL Family en Zon ADSL Plus. Bovendien heeft Zon de prijs voor Zon ADSL Plus verlaagd.

Met ingang van 16 april wordt de snelheid van Zon ADSL Family verhoogd naar 1024 Kbit/s downstream en 320 Kbit/s upstream (Momenteel is dat 768/128). De prijs van Zon ADSL Family verandert niet. Zon ADSL Family blijft verkrijgbaar vanaf 24,-.

Ook de snelheid van Zon ADSL Plus wordt in snelheid verhoogd tot 2048 Kbit/s downstream en 512 Kbit/s upstream (Momenteel is dat 1536/256). Bovendien verlaagt Zon de prijs voor Zon ADSL Plus. Het product is verkrijgbaar vanaf 39,-. Uiterlijk in juni profiteren ook alle bestaande Zon ADSL Family en Plus gebruikers van de snelheidsverhogingen.

Zon Nederland N.V. is met meer dan 100.000 aangesloten ADSL gebruikers één van de grootste ADSL leveranciers in Nederland.

Meer informatie over de producten is te vinden op www.zonnet.nl/abonneren/adsl


- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam en behoort tot de Versatel groep (Euronext: VRSA).

Achtergrondinformatie (