Gemeente Apeldoorn

Gemeente onderzoekt effectiviteit communicatie rondom wegwerkzaamheden

In een onderzoek naar de effectiviteit van informatievoorziening bij wegwerkzaamheden vraagt de gemeente haar inwoners en weggebruikers naar hun mening. Het onderzoek start op 16 april aanstaande. Met de uitkomsten wil de gemeente de verschillende informatiemiddelen evalueren, om uiteindelijk de informatievoorziening rondom verkeersprojecten te optimaliseren.

Binnen een aantal afgeronde verkeersprojecten, zoals de herinrichting van de Stationsstraat, Deventerstraat en Loolaan houdt de gemeente een steekproef. De omwonenden ontvangen een vragenlijst waarin specifiek naar hun ervaring wordt gevraagd. Voor alle inwoners en weggebruikers plaatst de gemeente een digitale vragenlijst op de homepage van de gemeentelijke website, www.apeldoorn.nl.

De gemeente Apeldoorn wil haar inwoners en weggebruikers actief informeren over wegwerkzaamheden in Apeldoorn. De afgelopen anderhalf jaar heeft zij extra aandacht besteed aan de informatievoorziening rondom het werk aan de Apeldoornse wegen. Dit resulteerde onder andere in een speciale website voor verkeersprojecten: www.apeldoorn.nl/verkeer.

Voor het laatst bijgewerkt op: 15-apr-2004 04:26