AutoRai

16-4-2004

Feestelijke Suzuki Alto Jubilée

Suzuki presenteert een Alto met een bijzonder feestelijke prijs. Het is de versie Jubilée, te koop vanaf 7.499,-. Bovendien heeft deze Suzuki enkele leuke gratis extras zoals metallic lak en de speciale Jubilée-badge, waarmee deze Alto ook nog eens lekker opvalt.

De Suzuki Alto Jubilée is uitgebracht ter gelegenheid van 25 jaar Suzuki-autos in Nederland. In die periode heeft de Alto een belangrijke rol gespeeld, wat voor importeur B.V. NIMAG de aanleiding vormt voor deze feestelijke en voordelige versie. De Alto, waarvan de eerste generatie verscheen in 1981, is een belangrijke pijler onder de groei van Suzuki in Nederland.

Bovendien is de Alto één van de weinige compacte autos die van meet af aan als optie met een automatische transmissie verkrijgbaar is. Verder is de Alto vorig jaar voor de negende keer op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot voordeligste auto in Nederland. Een zeer populaire eigenschap waardoor de Alto tot in lengte van jaren gewild blijft. Het verklaart deels het behoud van de restwaarde.

GL-uitrusting
De GL Jubilée heeft onder meer een in delen neerklapbare achterbank, airbag voor bestuurder en passagier, van binnenuit verstelbare buitenspiegels, bekerhouders, een hoedenplank en een achterruitwisser met sproeier. De nog completere Alto GLS Jubilée is onder meer voorzien van centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen vóór, toerenteller, bumpers in carrosseriekleur en stuurbekrachtiging. Deze uitvoering kost 8.499,-. De GLS Jubilée met automaat komt op 9.799,-.