Ingezonden persbericht


Nieuwe aanwinst Hampshire in Eindhoven

PERSBERICHT

35 HOTELS IN 3 JAAR...

HAMPSHIRE INN - EINDHOVEN NIEUWSTE AANWINST HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Amsterdam, april 2004... De groei van Hampshire Hospitality & Leisure neemt explosieve vormen aan; na drie jaar sluit het 35e hotel zich aan bij deze hotelgroep van Nederlandse origine! Zo opent het moderne driesterren Hotel Royal Eindhoven per 1 mei haar deuren als Hampshire Inn - Eindhoven. Gelegen in het hartje van Eindhoven, is het de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar onder andere het van Abbe museum, de stadsschouwburg en het Philips muziekcentrum.

Hampshire Inn - Eindhoven
Hotel Royal Eindhoven, dat vanaf 1 mei bekend staat als Hampshire Inn - Eindhoven, is een modern driesterren hotel midden in het centrum van Eindhoven. Dankzij de centrale ligging is het hotel zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De vele uitgaansmogelijkheden, musea, stadsschouwburg en winkels liggen allen op enkele minuten afstand. Ook het centraal station ligt in de directe nabijheid.

Vierpersoons suites
Hampshire Inn - Eindhoven is een modern, onlangs gerenoveerd hotel met 42 kamers die alle zijn ingericht met douche en toilet, kleuren televisie en telefoon. Behalve de standaard 2-persoons kamers zijn er ook twee 3-persoons kamers en twee 4-persoons suites. Dit jaar worden 33 kamers en 5 appartementen bijgebouwd, die naar verwachting begin 2005 worden opgeleverd. Gasten ondervinden hier geen hinder van, omdat de bouwlocatie achter het hotel is.

Het leukste driesterren hotel van Eindhoven
"Hampshire Hospitality & Leisure is een jonge en dynamische club, onze aansluiting geeft het hotel net dàt beetje extra uitstraling waar we naar op zoek waren. We zijn dan ook trots het eerste Hampshire hotel in Eindhoven te zijn. Onze doelstelling voor de toekomst is van Hampshire Inn - Eindhoven het leukste driesterren hotel van Eindhoven te maken. Met de ondersteuning die Hampshire Hospitality & Leisure ons biedt op het gebied van marketing, communicatie en sales moet dat zeker lukken!" aldus Bart Reints Bok, Directeur van Hampshire Inn - Eindhoven.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.