3 e persbericht van donderdag 15 april 2004

Eindhoven 15-04-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen

In het struikgewas in de omgeving van de Saxofoonstraat is donderdagmiddag het stoffelijk overschot van de vermiste 78-jarige Ahmed Naoum (zie 2e persbericht van woensdag 14 april 2004) aangetroffen door spelende kinderen. De man is door onderkoeling om het leven gekomen.

Helmond: Verkeerscontrole

In Helmond Oost is donderdag op de Deltaweg, de Engelseweg en op de Rivierensingel een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 37 bekeuringen uitgedeeld, waaronder negen voor een te hoge constructiesnelheid van de bromfiets, veertien voor het niet dragen van de autogordel, drie voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs, één voor het niet handsfree bellen, één voor het niet kunnen laten zien van het kentekenbewijs, één voor het ontbreken van het bromfietsplaatje, één voor het onverzekerd op een bromfiets rijden, drie voor het niet kunnen laten zien van het bromfietscertificaat en vier voor het gebruikmaken van het fietspad waar dat niet mag.

Helmond: Hardrijder met hennep betrapt

Op de Bakelsedijk zijn donderdag rond 14.30 uur drie mannen ( 24, 26 en 27 jaar) uit Berlijn aangehouden. De politie zag de 24-jarige automobilist met hoge snelheid over de A270 ter hoogte van Geldrop rijden. De auto reed vervolgens met een snelheid van 160 km/u richting Helmond. Op de Kasteel Traverse zagen ze de man rechts inhalen. Toen het voertuig op de Bakelsedijk aan de kant werd gezet roken de agenten een henneplucht. Verder onderzoek leidde tot een vuilniszak met ruim 6,5 kilo hennep. Deze lag in de kofferbak. De drie verdachten zijn voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Reusel: Mishandeling

Donderdag heeft een 27-jarige inwoner van Casteren bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man werd op maandagochtend 12 april tussen 2.30 en 3.00 uur in een horecagelegenheid aan de Wilhelminalaan door een onbekende met een glas in zijn gezicht gestoken. Het slachtoffer liep hierdoor verwondingen in zijn hals en gezicht op. Hij is die nacht meteen voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De wonden zijn gehecht en de man is nog steeds onder doktersbehandeling.

Waalre: Snelheidscontrole

Op de Burgemeester Mollaan zijn donderdag tussen 14.30 en 16.55 uur
1.252 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 224 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 88 km/u.