Ingezonden persbericht


Conceptronic presenteert nieuwe connectivity oplossingen

Amersfoort, 16 april 2004

Nieuwsbericht

Conceptronic presenteert begin mei twee nieuwe connectivity oplossingen: een USB 2.0 opwaardeer kit voor desktops en een USB numeriek calculator keypad voor notebooks.

De USB opwaardeer kit breidt een desktop uit met 6 USB poorten. Hierdoor kan alle randapparatuur zoals een scanner, printer, camera, speakers etc. aan de voor- of achterkant van een desktop worden aangesloten. De frontpanel wordt geleverd met verschillende frontpanel kleuren stickers (zwart, zilver, oranje en blauw), zodat het panel met meerdere desktops te combineren is. De opwaardeer kit bestaat uit een front panel met 4x USB 2.0 poorten en een interne PCI kaart met 2x USB 2.0 poorten. Deze 6x USB 2.0 hoge snelheidspoorten zijn tevens neerwaarts compatible met USB 1.1. De grootte van het frontpanel is 3,5 inch (formaat van een diskette station), maar wordt ook geleverd met een bracket van 5.25 inch, hierdoor past het frontpanel ook in het formaat van een CD-ROM station. Uiteraard is het product ook voorzien van een gemakkelijke installatie handleiding.

Deze USB upgrade kit is vanaf begin mei verkrijgbaar voor slechts E 19,00 (inclusief BTW)

De nieuwe numeriek keypad, calculator en USB hub in één voor notebooks is een snelle oplossing om eenvoudig cijferdata in te geven op een notebook en is tevens gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht van 100 gram. Het numerieke keypad is zowel compatible met USB 1.1 als USB 2.0 en de voeding gebeurt automatisch via de USB poort of door een batterij. De calculator kan tevens apart als numeriek keypad worden gebruikt en het is ook mogelijk om extra randapparatuur aan te sluiten door middel van de ingebouwde
2 poorts USB hub.
Dit numerieke keypad met calculator wordt geleverd met een meertalige installatie handleiding, een gewone en een uittrekbare USB kabel en een batterij, zodat de calculator functie ook los van het notebook gebruikt kan worden.

Dit numerieke keypad met calculator is begin mei verkrijgbaar voor slechts E 31,00 (inclusief BTW)

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel : 033 - 45 49 470

Fax : 033 - 45 49 460

E-mail : aleid.reijnders@2L.net
Internet: www.conceptronic.net

Bijgevoegd zijn enkele foto's van de USB 2.0 upgrade kit en het numeriek keypad met calculator en 2 poorts hub in één.


---- --