Gemeente Eemnes


* Gemeenteberichten week 16 (datum mededeling 15 april 2004) Bestemmingsplannen

* Watersnip 16, vergroten woning, ingekomen d.d. 6 april 2004.
* Jhr. C. Roëlllaan 8, wijzigen 2 gevels schuur, ingekomen d.d. 6
* Ruisvoornstraat 12; plaatsen dakkapellen, ingekomen d.d. 7 april
* Meentweg 65a, aanpassen bijgebouw, ingekomen d.d. 7 april 2004.
* Bramenberg 3, plaatsen tussenmuur en brandtrap, ingekomen d.d. 8
* Zeeltweg 54, plaatsen aanbouw, ingekomen d.d. 8 april 2004. Grondgebied. Het is nog niet bekend of deze aanvragen ontvankelijk zijn en of deze kunnen worden verleend. Het indienen van een bezwaarschrift is pas mogelijk nadat op de aanvraag is beslist. Deze besluiten worden bekendgemaakt onder de rubriek 'verleende vergunningen'.

* Wakkerendijk 264, restaureren en verbouwen woning. De aanvraag om monumentenvergunning ligt met bijbehorende stukken
* - Meentweg 39, 41 en 41a; wijzigen gevels, verzonden d.d. 6 april 2004. - Goudhaver 2; vergroten woning, verzonden d.d. 13 april 2004. - Oud Eemnesserweg 13, bouwen overkapping, verzonden 8 april 2004.

* Meentweg 39, 41 en 41a, een boom (soort onbekend), verzonden 7 april 2004.

Verleende monumentenvergunningen

* Oud Eemnesserweg 13, restaureren en vergroten van een woning, verzonden 8 april 2004.

* Wakkerendijk 72a, vernieuwen kozijnen en aanpassen dakkapellen en goten en maken extra dakkapel, verzonden 8 april 2004. Interne vrijstelling bestemmingsplan
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens interne vrijstelling te verlenen van de voorschriften van het ter plaatse geldende bestemmingsplan inzake het volgende:

* Patrijzenhof 188, gebruik van een ruimte in de woning als kapsalon (praktijk voor haarverzorging)

Het verzoek ligt vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende vier weken ter inzage bij de sector Grondgebied. Gedurende deze termijn kunt u schriftelijk zienswijze tegen het verlenen van interne vrijstelling indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Vrijstelling bestemmingsplan ex artikel 19, lid 3 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens op grond van artikel 19 derde lid van de Wet op de ruimtelijke ordening vrijstelling te verlenen van de voorschriften van het ter plaatse geldende bestemmingsplan voor het volgende bouwplan:
* Goyergracht Zuid 43, bouwen aangebouwd bijgebouw + geluidswerend glasscherm.

Het bouwplan ligt vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende vier weken ter inzage bij de sector Grondgebied. Gedurende deze termijn kunt u schriftelijk zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling indienen bij het college van burgemeester en wethouders.