Ingezonden persbericht

Als je haar maar goed zit...

MegaSellers Business Computers en Da Vinci International zetten kappers in het zonnetje

VIANEN, 20040416 -- MegaSellers Business Computers en Da Vinci International zijn gestart met een ludieke actie. Elk jaar belonen zij twee kappers met een complete automatiseringsset. Omdat de kapper een bijzondere prestatie heeft geleverd of omdat hij wat extra steun kan gebruiken.


Da Vinci International is al jaren een trouwe relatie van MegaSellers Business Computers. Ruim vijf jaar geleden zijn zij dan ook een samenwerkingsverband aangegaan. In 2004 zijn MegaSellers Business Computers en Da Vinci begonnen met een ludieke actie, waarmee zij twee keer per jaar kappers een extra pluim geven. MegaSellers Business Computers geeft een Shi-Tec saloncomputer kado. Da Vinci verzorgt een jaar lang gratis gebruiksrecht op het kapsalon automatiseringsprogramma PC-Coiffure.


Het was kapper Peter van Rooij die het spits afbeet. Zeven jaar geleden belandde hij in een rolstoel en de WAO; maar het kappersvak bleef trekken. Na tijden van vechten en knokken, knipt hij nu vanuit een aangepaste rolstoel. In september 2003 opende hij zijn eigen kapsalon. Van Rooij ontving gratis van Da Vinci de PC-Coiffure software en van MegaSellers Business Computers een prachtige Shi-Tec saloncomputer.


Directeur Raymond Perridon: "De gelukkige winnaar heeft er verder geen omkijken naar, service en helpdesk staan altijd tot zijn beschikking."


Over Da Vinci International

Da Vinci International is de specialist op het gebied van Salonautomatisering. De Salon software van Da Vinci zorgt voor een eenvoudig afrekensysteem, geeft kappers de beschikking over de meest actuele marktgegevens en zorgt ervoor dat alles over uw haar en de haarproducten bij de geautomatiseerde kappers bekend is. Da Vinci helpt de kapper dus om naast kapper een goede zelfstandige ondernemer te zijn. Zo kan hij zorgeloos aandacht besteden aan zijn klant.


Over MegaSellers Business Computers

MegaSellers Business Computers is al meer dan 15 jaar leverancier van computers, netwerken, printers, accessoires, software en supplies aan het MKB in Nederland. MegaSellers Business Computers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van het opzetten, beheren en implementeren van bedrijfsnetwerken. Voor meer informatie: www.megasellers.nl




Ingezonden persbericht