Digitale Gemeente Houten

Zandbergen steunt Van Kouwen.

vrijdag 16 april 2004 - Bron: Redactie SDGH

Gerard Zandbergen van de eenmansfractie Zandbergen distantieert zich van de door verschillende politieke fracties ondertekende verklaring omtrent de uitlatingen van de heer Van Kouwen.

Zandbergen doet dit omdat hij vindt dat deze verklaring tot stand is gekomen in een besloten bijeenkomst van het seniorenconvent en omdat hij het er inhoudelijk niet mee eens is. Zandbergen zegt: ,,vooropgesteld dat de gewraakte woorden van de heer Van Kouwen niet de mijne zijn, kan en wil ik hem niet het recht ontzeggen om die mening erop na te houden en naar buiten te brengen. Natuurlijk is dat recht aan grenzen gebonden, maar het is niet aan ons om die te bepalen.''

Dat Van Kouwen donderdagavond in de commissie bestuur niet de gelegenheid kreeg om zijn verklaring af te leggen, beschouwt Zandbergen als een nieuw dieptepunt in de Houtense politiek. ,,In deze verklaring doet de heer Van Kouwen u een verregaand en ingrijpend voorstel. Uitvoering daarvan kan leiden tot het einde van zijn raadslidmaatschap. Ik heb groot respect en waardering voor de intentie van dit voorstel en ik doe dan ook een klemmend beroep op u om op zijn voorstel in te gaan'', zegt Zandbergen. Hij is ervan overtuigd dat daardoor de verstoorde relaties worden hersteld.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).