Ingezonden persbericht


Persbericht
februari 2004

VerzamelaarsJaarbeurs: liefde, passie en hebzucht

Ruim 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen op 17 en 18 april bijeen op Europa s grootste beurs op het gebied van verzamelen: de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Op dit halfjaarlijkse evenement, waarvan ook de Mega Platen & CD Beurs een vast onderdeel is, stellen gepassioneerde verzamelaars hun collectie tentoon of gaan op zoek naar een nieuwe aanwinst. Maar niet alleen doorgewinterde verzamelaars banen zich een weg langs de ruim 2.500 stands. Ook wie alleen historie wil opsnuiven of gewoon een leuk weekend wil beleven, is van harte welkom.

Verzamelen heeft alles te maken met liefde, passie en een zekere mate van hebzucht. Vaak begint het met één exemplaar. De liefde daarvoor groeit vervolgens uit tot een ware passie. De hebzucht zorgt uiteindelijk voor de groei van de collectie. In Utrecht zijn alle ingrediënten daarvoor aanwezig: archeologische vondsten, aardewerk, curiosa, oud en modern speelgoed, boeken en design. De VerzamelaarsJaarbeurs biedt werkelijk alles. Ook de niet-verzamelaar komt aan zijn trekken met alle exposities, de verhalen van verzamelaars en de indrukwekkende hoeveelheid spullen. Tussen alle verzamelobjecten kan iedereen herinneringen ophalen en ideeën opdoen.

Stijlkamers, van kinderkamer tot keuken
Speciaal voor de VerzamelaarsJaarbeurs creëren stylisten unieke stijlkamers die laten zien hoe bijzondere collecties en unieke hebbedingetjes - afkomstig van de deelnemers - een speciale plek kunnen hebben in het interieur van elke bezoekers. De stijlkamers staan op verschillende locaties en hebben elk een eigen thema en uitstraling: van keuken tot kinderkamer en van huiskamer tot bibliotheek.

VerzamelaarsJaarbeurs 2004 in Utrecht
Zaterdag 17 april van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag 18 april van 10.00 tot 17.00 uur
Entreeprijs: ¬ 10,- per persoon. Met kortingsbon en in de voorverkoop via de ANWB-kantoren ¬ 9,-.

Voor meer informatie zie ook www.verzamelaarsjaarbeurs.nl of bel (0800) 0503.