Ingezonden persbericht


Persbericht
februari 2004

Nieuw tijdens de voorjaarseditie van de VerzamelaarsJaarbeurs:

Sfeervolle stijlkamers, groot antiek en jaren 70 design

Op 17 en 18 april is de voorjaarseditie van Europa s grootste beurs op het gebied van verzamelen: de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Deze halfjaarlijkse succesformule - een must voor iedere grote en kleine verzamelaar - kent naast het reguliere beursdeel van meer dan 2.500 stands enkele spannende toevoegingen: vier stijlkamers om in de juiste sfeer te komen (kinderkamer, huiskamer, bibliotheek en keuken), een apart deel Groot Antiek, en ook een eigentijdse hoek met jaren 70 interieurstukken en decorativa.

Kinderkamer, huiskamer, bibliotheek en keuken
Professionele stylisten zijn gevraagd vier bijzonder stijlkamers samen te stellen met spullen die tijdens de beurs voor de bezoekers te verkrijgen zijn. Wie bijvoorbeeld interesse heeft in het inrichten van een kinderkamer kan hier ideeën opdoen. Maar ook de huiskamer, de bibliotheek en de keuken zijn door de stylisten zo ingericht dat zij niet alleen inspireren, maar tevens nostaligsche herinneringen oproepen. Van hobbelpaard en kinderledikant tot poffertjespan, zoals wij dat vroeger thuis ook hadden . Handige, aangegeven routes over de VerzamelaarsJaarbeurs wijzen vervolgens de stands waar de items uit de stijlkamers te koop zijn.

Groot Antiek en design uit de jaren 70
Voor het eerst zijn er nu ook grote objecten tijdens de beurs opgesteld en te verkrijgen. Denk daarbij aan antieke dressoirs, (buffet)kasten en stijlvolle tafels. Liefhebbers van ontwerpen uit de jaren 70 komen tijdens deze editie van de beurs eveneens aan hun trekken. De kleuren oranje, bruin en groen domineren in dit deel waar verrassende objecten en interieurstukken te vinden zijn.

VerzamelaarsJaarbeurs 2004 in Utrecht
Zaterdag 17 april van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag 18 april van 10.00 tot 17.00 uur
Entreeprijs: ¬ 10,- per persoon. Met kortingsbon en in de voorverkoop via de ANWB-kantoren ¬ 9,-.

Voor meer informatie zie ook www.verzamelaarsjaarbeurs.nl of bel (0800) 0503.



Ingezonden persbericht