Ingezonden persbericht


MdH 0.2. draait om Michel de Hey

Dj Michel de Hey vervult de hoofdrol in een nieuwe serie van unieke evenementen onder de naam MdH. De eerste aflevering van MdH 0.1, vond vorig jaar december plaats in Las Palmas ter gelegenheid van de release van de gelijknamige cd. Dit jaar gaat de Hey verder waarbij iedere editie in het teken staat van een extra lange set. De Hey neemt zijn fans mee op reis door zijn muzikale universum. Naast extra veel de Hey heeft MdH iedere keer een verassing in petto. Verwacht opmerkelijke gasten, bijzondere optredens en spannende ontmoetingen.

Vorig jaar trad Michel de Heij definitief toe tot de garde van grote dj's. Zijn laatste album verscheen op het prestigieuze Trust the Dj label en hij won de award voor beste dj. Dit jaar zet de Hey zijn zegetocht voort. Zo zal binnenkort Michel de Hey Store haar deuren openen. Alle releases van EC Records, Brave New World, HEY! Records en CC Records zijn daar verkrijgbaar.

De Hey heeft dit jaar een volle agenda. Binnenkort staat hij aan de zijde van vriend Carl Cox in Ahoy', bezoekt hij Mayday in Belgie en Duitsland en is een van headliners op het Strike One event in de thuisbasis van de Rotterdamse Kuip. Alsof dat allemaal niet genoeg is ligt binnen afzienbare tijd ook de nieuwe release van de Hey in de winkels. De titel verschijnt onder HEY!002 met 'Do You Want Me/Camera'.

De eerstvolgende MdH, MdH 0.2 vindt plaats in Off_Corso te Rotterdam op zaterdag 17 april. De kaartverkoop voor dit event is inmiddels van start gegaan. Naast de Hey zullen muzikale vrienden als Jay Samuel achter de draaitafels plaatsnemen. Michel de Hey kijkt uit naar MdH 0.2: "Aangezien de eerste editie zo´n legendarische avond was hoop ik dat de tweede net zo goed wordt zo niet beter."

MdH 0.2.
Datum: 17 april 2004
Locatie: Off_Corso, Rotterdam
Line-up: Michel de Hey, Jay Samuel, MC Marxman, Love2Party DJ Team Tijd: 23.00 - 05.00 uur
Prijs: vvk. 10,- euro, deur 13,- euro
VVK: Ticketbox
Rottterdam.
basic beat, nieuwebinnenweg 19
Mid-town, Nieuwe binnenweg 79
Mid-town (south), Zuidplein laag 110
Velvet, Oudebinnenweg 121
Den haag:
Concrete (schoolstraat 26)
Confused (van Diemenstraat 128

---- --