Eemland zuid, 16.05 uur

Utrecht 05-04-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Open Dag districtsbureau Amersfoort
Zaterdag 17 april vindt tussen 10.00 16.00 uur de Open Dag plaats in en om het districtsbureau in Amersfoort voor alle inwoners van district Eemland zuid (gemeente Amersfoort, Leusden en Woudenberg). Tijdens deze dag vinden tal van activiteiten en demonstraties plaats. U bent van harte welkom om de open dag te bezoeken.

Tijdens de Open Dag worden continue rondleidingen gegeven door het bureau. Verder zijn er spectaculaire demonstraties van politiehonden en paarden, alsook een gezamenlijke demonstratie van brandweer, ambulance, een bergingsmaatschappij en politie. Ook vingerafdrukken laten nemen, een foto laten maken terwijl je op een politiemotor zit of een alcoholtest ondergaan, behoren tot de mogelijkheden.

Verder is het wagenpark van de politie en partners te bezichtigen, zoals de politiemotoren, de noodhulpvoertuigen, een spuitwagen van de brandweer,
een ambulance en het videovoertuig van de Mobiele Eenheid.

Daarnaast zijn er diverse kramen waar allerlei informatie te vinden is over de Technische Recherche, Wijkpolitie, Milieu, Verkeer, Slachtofferhulp en de Veldpolitie. Bovendien zal de politiekapel uit de Gooi- en Vechtstreek de open dag op muzikale wijze omlijsten en loopt er een bijzondere agent rond

Locatie
De open dag wordt gehouden op zaterdag 17 april van 10.00 uur tot 16.00 uur
in en om het politiebureau aan de Van Asch van Wijckstraat 45 in Amersfoort. Bezoekers wordt geadviseerd met het openbaar vervoer, de fiets of te voet te komen om zoveel mogelijk parkeeroverlast te voorkomen.