Fontys



donderdag 8 april 2004

Wijn en boeddhisme tijdens open dag Fontys Hogescholen Amsterdam

Zaterdag 17 april houdt Fontys Hogescholen in Amsterdam een open dag van 10.00 tot 13.00 uur in het gebouw aan de Keizersgracht 105. Bezoekers kunnen informatie krijgen over de Technische lerarenopleidingen, Theologie en Levensbeschouwing, Pedagogiek en Opleidingen Speciale Onderwijszorg (OSO). Ook worden er workshops en colleges gegeven over onder anderen wijn en boeddhisme.

Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool
Tijdens de open dag kunnen bezoekers informatie krijgen over de studierichtingen: bouwkunde, bouwtechniek, consumptieve techniek, elektrotechniek, grafische techniek, mechanische techniek, motorvoertuigentechniek of werktuigbouwkunde. Ook is er een workshop Wijn & Spijs.

Fontys Hogeschool Theologie en Levensbeschouwing Theologie en Levensbeschouwing verzorgt naast algemene informatie over de verschillende studierichtingen, een aantal aansprekende colleges. Zo is er bijvoorbeeld het college `boeddhisme voor beginners'.

Fontys Hogeschool Pedagogiek
Geinteresseerden in de bachelor Pedagogiek kunnen informatie inwinnen over de lerarenopleiding en de algemene beroepenvariant. Ook presenteert de Hogere Kaderopleiding Pedagogiek zich.

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) Door middel van verschillende presentaties krijgen bezoekers van de open dag informatie over de opleidingen: Gespecialiseerd groepsleraar, Remedial teacher, Jonge risico kinderen, Remediaal specialist, Interne begeleiding en Ambulante begeleiding.

Belangstellenden zijn van harte welkom op de open dag van Fontys Hogescholen op zaterdag 17 april van 10.00 tot 13.00 uur in het gebouw aan de Keizersgracht 105 te Amsterdam.