TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-04-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 17 april
Radio 2 - 16.00 uur

BOUDEWIJN DE GROOT EN DANIËL SAHULEKA
IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 17 april a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer zanger Boudewijn de Groot in TROS MUZIEKCAFÉ. Op dit moment is Boudewijn druk bezig met zijn theatertoernee, maar hij heeft toch even de tijd genomen om in TROS MUZIEKCAFÉ een aantal nummers van zijn laatste album te komen zingen.

Verder is actrice Ricky Koole te gast. Ze acteert niet alleen in het theater en op het witte doek, maar profileert zich de laatste tijd steeds meer als zangeres. In TROS MUZIEKCAFÉ komt ze dan ook een aantal nummers zingen.

Ino is een zangeres van Nederlandse origine, maar ze groeide deels op in Spanje. Dat land, en dan met name de Spaanse muziek, is van grote invloed geweest op haar ontwikkeling als artiest. Maar ze is ook klassiek geschoold en draait haar hand niet om voor wereldmuziek en Latijns-Amerikaanse muziek. Dat laat ze zaterdag dan ook horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook Daniël Sahuleka komt op bezoek. We kennen hem in ieder geval nog van zijn jaren tachtig hit 'Wake up'. Op zijn laatste album is hij geheel akoestisch bezig. Zo ook zaterdag a.s. in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl