Ingezonden persbericht


Nieuw Apple Centre MacHouse Opent Deuren in Amsterdam

Geld terug op elke tiende verkochte iPod muziekspeler tijdens spectaculaire openingsceremonie

Amsterdam, 16 april 2004 -- Amsterdam kan zaterdag 17 april 2004 de eerste volledig door Apple ondersteunde Apple Centre in de regio Amsterdam begroeten. Die dag wordt Apple Centre MacHouse officieel geopend door Ton van Garderen, general manager van Apple Benelux, tijdens een spectaculaire openingsceremonie. Gedurende de gehele dag zal elke tiende iPod die wordt verkocht namelijk volledig worden vergoed.

Apple Centre MacHouse Amsterdam is uitgerust met ruim 700m2 aan showroom, demosuites en een auditorium voor seminars, presentaties en workshops. Hiermee is Apple Centre MacHouse Amsterdam één van de grootste Apple Centre's van Nederland, en momenteel zelfs van Europa.

MacHouse Amsterdam is een initiatief van CornerStone Holding, dat al 25 jaar succesvol Apple Reseller is. CornerStone is onder andere bekend van Apple Centre MacHouse Rotterdam, Apple Centre Stonehouse en MacHouse in Woerden.

De begane grond van het nieuwe Apple Centre MacHouse Amsterdam is speciaal gericht op consumenten. Het complete assortiment Apple producten voor particuliere gebruikers, waaronder de iPod, de populaire muziekspeler van Apple, en de fraai vormgegeven iBooks en iMacs, wordt hier dagelijks gedemonstreerd.

De eerste etage is volledig ingericht voor de zakelijke gebruiker, die hier uitgebreide professionele en klantgerichte opstellingen aantreft, ondersteunt door een gespecialiseerd team van verkopers, inclusief een zogenaamde 'genius'.

Op de tweede etage van het nieuwe Apple Centre bevindt zich het eerste Hewlett-Packard - Mac connect center, waar de sterke combinatie van Apple en HP oplossingen voor professioneel printen, scannen en digitale fotografie, maar natuurlijk ook de fantastische multifunctionele HP fax/copy/print/scan apparatuur wordt gedemonstreerd.

De derde etage is ingericht als volwaardig auditorium van 170m2, voor audiovisuele presentaties, seminars, en educatieve- en speciale evenementen.

Tenslotte heeft Apple Centre MacHouse Amsterdam een volwaardige support-afdeling met een complete technische dienst waar klanten terecht kunnen met technische vragen, advies, en reparaties.

U bent vanaf 17 april van harte welkom bij Apple Centre MacHouse Amsterdam.

Apple Centre MacHouse
Raadhuisstraat 30-34
Hoek Herengracht, tussen Dam en Westerkerk.

*

Raadhuisstraat 30-34
1016DG Amsterdam
Contact: Telefoon: 020-5304160
info@macamsterdam.nl

Jurriaan Trommels
PR Manager Nederland
Apple, Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik

Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
Email: trommels.j@euro.apple.com