Politie Flevoland

Aanhoudingen na steekincident

Lelystad 17-04-2004 - De politie in Lelystad heeft vrijdagavond en
-nacht twee verdachten aangehouden van een steekincident eerder die avond in een woning aan De Griend. Daarbij raakten twee mannen uit Lelystad van 23 en 24 jaar gewond. Beiden werden afgevoerd naar het ziekenhuis, inmiddels verblijft de 23-jarige man daar niet meer, het andere slachtoffer wordt nog behandeld in het ziekenhuis, waar hij een operatie heeft ondergaan. Zijn exacte toestand is niet bekend, op dit moment zou hij stabiel zijn.

Agenten en de Technische Recherche van de politie verrichten na het steekincident direct onderzoek, mede aan de hand daarvan kon even later een 28-jarige man uit Lelystad worden aangehouden aan De Griend. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten. Later die nacht werd een tweede verdachte aangehouden. Dit vond plaats aan de Voorstraat en het ging daarbij om een 31-jarige man, tevens uit Lelystad. Ook hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij nog vast zit.

Over de oorzaak is nog niets bekend. De politie heeft de zaak op dit moment in onderzoek, wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, worden deze gemeld op de site.