Politie Noord- en Oost Gelderland

Politie Noord- en Oost-Gelderland

District IJsselstreek

16 april 2004

PERSBERICHT

Overval horecagelegenheid in Zutphen

Zutphen Op 16 april omstreeks 23.25 uur vond in een horecagelegenheid in het centrum van Zutphen een gewapende overval plaats. Twee nog onbekende mannen kwamen rond 23.25 uur de horecagelegenheid binnen. Eén van de mannen bedreigde het personeel en enkele bezoekers met vermoedelijk een vuurwapen. De andere man eiste geld. Eén van de medewerkers deed een nog onbekend geldbedrag in een plastic tas, waarmee de twee daders er vervolgens vandoor gingen.

Het is niet bekend hoe de daders buiten de horecagelegenheid gevlucht zijn. Er is nog niets bekend van een eventueel vervoermiddel of de vluchtroute.

Bij de daders ging het om twee mannen met een zeer donkere huidskleur, waarbij het verschil in lengte nogal opviel. De ene man was ongeveer 1.90 meter lang en de ander ongeveer 1.70 meter. De lange man droeg een zwart petje met witte tekst. De leeftijd wordt geschat op tussen de 25 en 35 jaar. Beiden droegen donkerkleurige kleding.

De politie vraagt getuigen die mogelijk de twee mannen hebben zien rennen of lopen of die anderszins informatie kunnen verstrekken contact met haar op te nemen via 0900 8844.

Einde persbericht

Brandt Keegstra

055 548 60 54