Nighttown Rotterdam

ZA 17.04 JOHNNY HOES op Motel Mozaïque (C, T, G, B, ) (C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Half april is het weer zover: Motel Mozaïque. Daar waar Motel staat voor gastvrijheid naar publiek en artiesten staat Mozaïque symbool voor het diverse programma. In dat programma wordt op zaterdag Johnny Hoes ontvangen in Eetcafé Goesting. Zijn autobiografie is dan verschenen en Hoes onderwerpt zich op Motel Mozaique aan het vragenvuur van Willem Venema.

Zaterdag 17 april keert Johnny Hoes in het kader van Motel Mozaïque naar zijn geboortegrond terug. Hoes wordt in Eetcafé Goesting in Katendrecht in Rotterdam door Willem Venema (Gids van Motel en concertorganisator) van 13.45 uur tot 15.00 uur geïnterviewd n.a.v. zijn dan verschenen autobiografie. Tevens neemt Johnny Hoes de microfoon ter hand om, op eigen verzoek, een aantal typische Rotterdamse Johnny Hoes - nummers ten gehore te brengen.

Na de Mozaique-special in de voormalige hoerenbuurt van Rotterdam, begeeft het gezelschap, inclusief de bezoekers van het festival zich met Johnny Hoes naar de Schiekade. Hier zeet onze nationale held zijn handafdruk naast die van naamgenoot Cash (de onlangs overleden country ster) in de Walk of Fame.

Maar. voordat dit alles plaatsvindt is Hoes van 12.00 tot 13.00 uur in Boekhandel Donner aanwezig om zijn verschenen biografie te signeren. Het Rotterdamse uit 30 vrouwen bestaande gezelschap De Krijsende Krengen verblijdt Johnny Hoes en het aanwezige publiek met liedjes.

Het gehele programma is gratis toegankelijk!

Johnny Hoes is geboren op Katendrecht. Eetcafé Goesting is gelegen aan de Delistraat 2 te Rotterdam. Op 10 april wordt het boek aan hem overhandigd in Amsterdam (HMH / Het Concert des Levens) tijdens het VIP-sterrendiner met Patty Brard uit handen van Barend & Van Dorp.

www.nighttown.nl / www.motelmozaique.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl


---- --