Politie Zeeland


O-4186-2004 MOTORRIJDER ONDERUIT


Op de Zuidweg in Nisse is zaterdagmiddag een 50-jarige man uit Bavel gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit was gegaan. Hij werd met drie gebroken ribben en een gebroken knie overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De 50-jarige motorrijder kon niet meer op tijd stoppen toen een motor voor hem moest remmen voor een andere weggebruiker. Hierdoor ging de 50-jarige man met zijn motor onderuit en raakte gewond. Zijn motor raakte aan de zijkant beschadigd.


O-4187-2004 FIETSER AANGEREDEN


Op de kruising Planketent/Leuwerkeweg in 's Heer Arendskerke is zaterdagmiddag rond 14.30 uur een fietser aangereden door een personenauto.
De 64-jarige fietser uit Goes stak zonder te kijken bovengenoemde kruising over zonder voorrang te verlenen aan een 26-jarige automobilist uit de gemeente Goes. De fietser werd ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


O-4188-2004 RIJBEWIJS INGEVORDERD WEGENS GEVAARLIJK RIJGEDRAG


In Burgh Haamstede is zaterdagmiddag van een 22-jarige automobilist uit Zierikzee het rijbewijs ingevorderd wegens gevaarlijk rijgedrag.
Zijn rijbewijs werd ingevorderd omdat hij als bestuurder van een personenauto op een onoverzichtelijke smalle weg met veel bochten aan het "spelen" was met een andere automobilist, een vriend van hem. Hij haalde op de Hoge Zoom zijn vriend, die door de linkerberm reed, rechts in en kon hierna ternauwernood een groep stilstaande fietsers ontwijken. Doordat hij met hoge snelheid reed, verloor hij ter hoogte van de Breedsteweg de macht over het stuur, schampte een boom en kwam zijn auto aan de rechterzijde van de weg in een greppel tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte total loss.


W-4189-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


In de nacht van vrijdag/zaterdag is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Vrijdomweg in Vlissingen.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur alsmede een tiental cd's weggenomen. Schadebedrag is onbekend.